visitors

free counters

ΦΙΛΟΙ

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ/ / /THE HEROES

NEWSLETTER

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ


ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ


«Στην Ελλάδα συγκυβερνούν εκείνοι που μισούν τους Εβραίους»

Κριτική από την Βild στην ελληνική κυβέρνηση



Στη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην ελληνική κυβέρνηση αναφέρεται η γερμανική εφημερίδα Βild, κάνοντας λόγο για «κόμμα που μισεί τους Εβραίους».

«Στην κυβέρνηση», γράφει η εφημερίδα, «συμμετέχει το συντηρητικό κόμμα ΛΑΟΣ., του οποίου ο ηγέτης Γ. Καρατζαφέρης είναι γνωστό ότι μισεί τους Εβραίους. Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που ένα δεξιό εθνικιστικό κόμμα συμμετέχει στην εξουσία».

Στο κείμενο αναφέρεται ότι «έχουν δοθεί Υπουργεία στους ακροδεξιούς Μάκης Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη και σε δύο ακόμα υπουργούς». «Το ΛΑ.Ο.Σ. είναι γνωστό ότι είναι ξενοφοβικό. Πριν από λίγο καιρό ανακοίνωνε ότι πρόκειται για τους μόνους αληθινούς Έλληνες που τόνιζαν μάλιστα “δεν είμαστε Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, ούτε κομουνιστές”», γράφει η Bild.

Κλείνοντας η Βild ζήτησε μάλιστα τη γνώμη του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων της Γερμανίας, το οποίο κατακρίνει την νέα κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας «λυπηρό» αυτό που συμβαίνει και προσθέτοντας ότι γι' αυτό «η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις της».

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ 4 ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ,ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ (ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ)ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΠΙ 4 ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΣΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΑΝΕΧΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.ΦΙΛΟΤΙΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΛΩΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ.ΚΥΤΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΞΕΥΤΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΣΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΒΑΣΕΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΤΕ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΞΕΥΤΥΛΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου